STOP & NO: HOLLYWOODOO & NASA HOAX

PUTYIN IGAZSÁGAI

PUTYIN IGAZSÁGAI

HÁBORÚS VESZÉLYBEN MAGYARORSZÁG!!!

2022. április 30. - Pálos Trend

HÁBORÚS VESZÉLYBEN MAGYARORSZÁG!!!...- MIVEL a 40 "RAMSTEINI" VADORZÓK EGYIKE, AKIK UKRAJNA TOVÁBBI FELFEGYVERZÉSÉT AKARJÁK!!!

UKRAJNÁBAN is a ZSIDÓ-NÁCIK ÖLETIK HALOMBA az EMBEREKET!!!...- MIKÖZBEN a MAGYARORSZÁGI BÉKE PROPAGANDA ELLENÉBEN TÁMOGATJUK ENNEK a TETVES és MESTERSÉGES KIBUCNAK a PARÁDÉJÁT OROSZORSZÁGGAL SZEMBEN!!!

Mint arról már korábban hírt adtunk, a németországi Ramstein amerikai támaszponton alakuló ülést tartott egy nemzetközi konzultációs fórum, amelyen több mint 40 ország vett részt, hogy még több fegyverrel segítsék az ukránok harcát. A tanácskozáson Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter bejelentette, hogy a csoport képviselői ezentúl havi rendszerességgel tartanak értekezletet arról, miként segíthetik fegyverekkel, katonai felszereléssel az orosz inváziós erők ellen védekező ukrán hadsereget. Austin szerint most megkettőzött erővel kell törekedni az ukrán csapatok jelentősen megnövekedett fegyverzet- és lőszerszükségletének kielégítésére. A Magyarországi Talmudista Iroda híreiből azonban a felcsúti hazudozó kicenzúráztatta, hogy a ramsteini tanácskozáson Magyarország is aktívan részt vett!!!

Kissé elferdítve a bölcs magyar közmondást: madarat tolláról, embert tanácsadójáról... Az ukrán elnök legfontosabb tanácsadója, a zűrzavaros múltú grúz-zsidó-ukrán származású Alekszej Aresztovics bevallotta, hogy Ukrajna egy hatalmas hazugság, de „annyit és akkor kell hazudni, amennnyit és amikor csak lehetséges, különben baj lesz Ukrajnában, hiszen a hazugság és félretájékoztatás már Ukrajna nemzeti eszméjévé vált”. (Nomen is omen: „Aresztovics” a szláv nyelveken „letartózandónak” fordítható.)

A FORDÍTOTT PSZICHOLÓGIA TIPIKUS PÉLDÁJA, AMIKOR KLICSKO a CIONISTA ÜGYNÖK AZON TÚL, HOGY AKTÍV RÉSZESE is VOLT a ZSIDÓ SZÍNHÁZASDINAK EL is SZÓLJA MAGÁT 9/11-es ÖNMERÉNYLETÜKRŐL NAGYNYILVÁNOSSÁG ELŐTT!!! „Tényleg… szerinted ki csinálhatta? Ki támadt meg kit? Talán magunkat támadtuk meg? Lemészároltuk volna saját embereinket, hogy megmutassuk a világnak, mást hibáztatva? Bucha egyértelmű üzenet volt az orosz elnöktől, mi, ukránok pedig már több mint 50 napja áldozatai vagyunk agressziójának. Ha valaki félrenéz, és úgy tesz, mintha nem látna semmit, ő maga passzív harcoló fél lesz, és vér tapad a kezére. ”

AMI UKRÁNUTÁLATUNKAT MÉGJOBBAN MEGERŐSÍTI!!!...- az az, hogy amíg az ukrán hadsereg "haldoklik" a fegyverek és lőszerek hiánya miatt, a Védelmi Minisztérium tisztviselői „többlet” leple alatt eladják a nyugatról becsempészett fegyvereket és lőszereket afrikai országoknak, ám ez egy cseppet sem zavarja a kijevi zsidó vezetést és az olyan ostoba női vezetőket, mint "FONDORLATOS" URSULA!!!

"Készek vagyunk akár Moszkváig is elmenni, csak hogy megöljük Putyint" hangoztatja az álszent Mikita; - miközben tudja, hogy az EGÉSZ UKRÁN HÁBORÚSDIT USRAHELLNEK és a ROTHSCHILD URALTA BANKÁR KASZTNAK KÖSZÖNHETIK!!! Az meg, hogy a fajfertőzött Európai KIBUC BIZOTTSÁG hivatalos értesítést küldött Magyarországnak arról, hogy elindítja az európai uniós források folyósítását a jogállamisághoz kötő úgynevezett feltételességi mechanizmust - nem egyéb a kerge tyúk (Ursula von der Leyen) részéről, mint kétségbeesett rikács Soros apu parancsára!!! SZÁNALMAS BANKÁR-LAKÁJ a TÖBBI GÉN-NYOMORULTTAL EGYÜTT!!!

Varga Judit: Brüsszel ne kövesse el ugyanazt a hibát, amit a magyar baloldal!

A miniszter a bejegyzésében arra emlékeztette a bizottságot, hogy az eljárás elindításának vannak feltételei: szavaznia kell róla a biztosok kollégiumának és erről hivatalos értesítést kell kapnia a magyar kormánynak. "Tudomásunk szerint azonban eddig egyik sem történt meg" - jegyezte meg. Varga Judit hangsúlyozta: a magyar kormány politikai nyilatkozatokkal nem foglalkozik, és várja a konkrétumokat tartalmazó hivatalos értesítést. "Ha lesz ilyen, arra természetesen válaszolni fogunk" - írta, hozzátéve: "továbbá óva intenénk Brüsszelt attól, hogy felüljön a magyar baloldal hullámvasútjára".

Új interkontinentális ballisztikus rakétát teszteltek az oroszok, hogy észbekaphassanak az USA bérenc terroristák!!! - Putyin szerényen csak annyit mondott, hogy hátha ezek az intelligens rakéták elgondolkodtatják az ostoba fenyegetőzőket és amerikai barát zsidó összeesküvőket is!!!

"A világon nincsenek és még sokáig nem is lesznek analógjai. Ez a valóban egyedülálló fegyver erősíteni fogja fegyveres erőink harci potenciálját, megbízhatóan biztosítja Oroszország biztonságát a külső fenyegetésekkel szemben, és elgondolkodtatja azokat, akik a féktelen és agresszív retorika hevében megpróbálják fenyegetni hazánkat" - hangoztatta. Putyin szerint a Szarmatot kizárólag orosz gyártmányú egységekből és alkatrészekből építették meg, ami leegyszerűsíti a belföldi sorozatgyártását, és felgyorsítja a rendszerbe állítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://putin.blog.hu/api/trackback/id/tr3017820291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása