STOP & NO: HOLLYWOODOO & NASA HOAX

PUTYIN IGAZSÁGAI

PUTYIN IGAZSÁGAI

100 x INKÁBB a KERESZTÉNY OROSZOK, MINT 1 x a ZSIDÓ ZELENSZKIJ-NÁCIK!!!

2022. május 12. - Pálos Trend

Az Ukrajna elleni támadás nem valami „ad hoc”, meggondolatlan ötlet következménye volt. Az orosz vezetők évek óta mérlegelik ennek a lépésnek a lehetőségét. Mivel az USA és csatlósai – beleértve az ukrajnai bábkormányt is – semmiféle hajlandóságot nem mutattak sem a minszki megállapodás betartására (az ukrajnai orosz kisebbség jogainak, kiemelten pedig a donbaszi régió autonómiájának biztosítására), sem pedig a kijevi rezsim nyugati katonai szövetségbe történő integrációjának megállítására, a lehetőség szükségszerűséggé vált.

"Kérdeztem őt, Ukrán-e? Összehúzta a szemét az Ukrán hallatán, azt mondja nem, ott sok a zsidó, cigány, török, lengyel, ès hogy ő nagyon nem szereti se a zsidókat, se a cigányokat, de az ukránokat se!!!" - Szalonna -

A parazita kaszt túlnyomó része a Hare-féle teszt szerint echte pszichopata, mindennemű lelkiismeret és együttérzés nélkül, akik bármekkora gazságra képesek, és meg is teszik. Sajnos az emberiség többsége el sem tudja képzelni, hogy mi mindent!!!

Schwab, Harari, Soros és a médiában megjelenő hasonszőrűek is csak csicskások, kifutófiúk, ügyintézők, reklámarcok a háttérhatalom zsebében: a valódi hatalom tulajdonosai, az értelmi szerzők mindig a háttérben maradnak.

https://www.bitchute.com/video/ZlqDjZW9BS5o/

Mivel irányításmániásak, mindent évtizedekre, évszázadokra előre megterveznek, bár nem mindig pontosan úgy sül el, talán mert az emberiség többségének – egyelőre még – van lelke. Nem véletlenül nyomatják a transzhumán agendát, elvégre mégiscsak könnyebb biológiai robotokat irányítani.

Szó sincs arról, hogy Harari és Schwab “elszólná” magát a globalogazdi terveiről, hanem inkább elérkezett az idő, hogy bevezessék a “terméket” a piacra. Ennek egyik eszköze a PREDIKTÍV PROGRAMOZÁS, amikor egyszer csak a csapból is folyni kezd valamilyen téma, és megjelenik a hollywoodi filmekben is. Most pl. kezdenek minket “felkészíteni” egy “kibertámadásra” és a vele járó gazdasági összeomlásra. Erről a témáról szól a “Crash” (magyar címe:”A csőd”) c. 2017-es amerikai film, érdemes megnézni.

Az összeomlás után pedig jöhet a Nagy Újraindítás – legalábbis a lélek, lelkiismeret és együttérzés nélküli technokraták, a folyton a “tudományra” hivatkozó ember-utánzatok szerint. A régi görögök szerint az istenek a hübriszt, azaz az önhittséget büntetik a legszigorúbban. Ennek legsúlyosabb formája, amikor valaki kellő tudás, előrelátás és bölcsesség nélkül Istent játszik. A parazita kaszt pszichopatái réges-régen rászolgáltak a legszigorúbb büntetésre.

A kijevi zsidó vezetés valójában már feladta Ukrajnát és lehetőség szerint porig rombolt infrastruktúrát kíván hátrahagyni a győztesnek, hiszen valakiknek majd újra kell építeni az országot, ám más feltevések is világot láttak, hogy a rendkívül gazdag termőterületet „meg kell tisztítani más betelepülők számára”, ezért történik az több nemzetiségből álló ukrán lakosság kegyetlen lemészárlása minden lehetséges eszközzel!!!

NAPJAINKBAN NINCS UTÁLATOSABB és AGRESSZÍVABB "NÉPEGYVELEG", MINT a KÖVETELŐDZŐ és ORSZÁGRABLÓ UKRÁN-ZSIDÓK!!! LÁSSUK is MINDJÁRT az ukrániai Nemzetbiztonsági Tanács elnökének orrfújását!!! Danyilov erről élő adásban beszélt, és azt mondta: „Magyarország nyíltan vállalja azt, hogy együttműködik Oroszországgal. Mi több, Putyin előre figyelmeztette is őket arra, hogy lerohanják az országunkat”. Valamiért arra számítottak, hogy elfoglalhatják majd a területeink egy részét, de ez sosem történhet meg. Azt viszont meglátjuk, milyen következményei lesznek majd ennek az ő országukra nézve a háború után. Olekszander Scherba, Ukrajna korábbi bécsi nagykövete – aki az utóbbi időben aktívan követte, kommentálta a háború eseményeit – a hírre reagálva egy Twitter-posztban arra hívta fel a figyelmet: a Nemzetbiztonsági Tanács elnöke „véletlenül ugyanazon a napon mondta ezt, amikor kiderült, hogy Magyarország meg akarja vétózni az Oroszországi elleni [uniós] olajembargót”!!! VÉRFORRALÓ!!! Mintha az UKRÁN NÁCIK, AMIÓTA ELRABOLTÁK MAGYARORSZÁGTÓL KÁRPÁTALJÁT NEM NAPONTA ALÁZTÁK VOLNA MEG HONFITÁRSAINKAT!!!...- úgy ÖNTIK SZIJJÁRTÓÉK a PÉNZT a HONRABLÓ NÁCI-ZSIDÓKNAK UKRÁNIÁBAN!!! "Magyarország 37 millió euró értékben kínál segítséget Ukrajnának" - mondta Sz. Péter külgazdasági és külügyminiszter Varsóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://putin.blog.hu/api/trackback/id/tr6717830093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.05.13. 09:52:22

Elítélek minden agressziót, nem tetszik, hogy Európában mindig háború van, de az ukránokkal tele a tököm.
Mindig mondtam, hogy elenszkij, (mert a Z-t tiltatni akarja az akaratos és követelődző ukrán elnök) egy pénzéhes, hatalomvágyó, a kisebségeket semmibevevő, önző aljadék.
Tilos az Á után legyen betiltva a Z is? Szólítsa a világ elenszkijnek, és semmi pénzt neki! Meg támogatást sem, főjön a levében.
Már rég megegyezhetett volna, de neki jól jönnek a dollár- és euromilliárdok.
süti beállítások módosítása